Informatie

TAXITICKET,... WAT IS DAT?

Taxi-Ticket is een unieke ONLINE vervoersdienst van de TCH (Taxi Centrale Haaglanden). Bij deze dienst leveren we kwalitatief hoogwaardig taxi vervoer (t/m 7 personen) van en naar luchthavens tegen de allerlaagste prijzen.
Alle ritten worden behalve natuurlijk op tijd, altijd uitgevoerd door representatieve, professionele en behulpzame chauffeurs die u graag even wat extra service bieden.

 

TAXI-TICKET,... TIP !

Uw taxi staat een uur na landing op u te wachten. Uiteraard staat het u vrij om bij boeking aan te geven dat u de taxi eerder wilt bestellen.
Let wel op: arriveert u later dan het tijdstip dat u heeft aangegeven dan zijn we genoodzaakt het wachttarief in rekening te brengen van € 7,50 per 15 minuten.

 

TAXI-TICKET,... NOG EEN TIP !

Taxiticket.nl adviseert bij vluchten uit Suriname en Curacoa om de ophaaltijd vanaf de luchthaven op minimaal 1,5 uur na landen in te stellen. Vluchten uit deze landen worden namelijk 100% gecontroleerd bij de douane. Hierdoor is het vaak niet haalbaar om binnen 1 uur na landing (standaard instelling) de taxi in te stappen.

 

TAXI-TICKET,... HOE WERKT HET ?

Reizen met een taxi-ticket niet veel anders dan met een "normale" taxi. Het verschil is slechts dat u deze ruim van te voren ONLINE heeft geboekt waardoor wij de planning en bezetting kunnen optimaliseren en u daardoor kunnen laten profiteren van de allerlaagste tarieven.

 

HOE KAN IK EEN TAXI-TICKET BOEKEN ?

U kunt een Taxi-Ticket UITSLUITEND ONLINE boeken.
Voor telefonische boekingen gelden andere tarieven en kunnen korter op vertrek geboekt worden.

 

TAXI-TICKET,... WAT IS HET WERKGEBIED ?

Het werkgebied is geheel Nederland.