Informatie

TAXITICKET,... WAT IS DAT?

Taxi-Ticket is een unieke ONLINE vervoersdienst van de TCH (Taxi Centrale Haaglanden). Bij deze dienst leveren we kwalitatief hoogwaardig taxi vervoer (t/m 7 personen) van en naar luchthavens tegen de allerlaagste prijzen.
Alle ritten worden behalve natuurlijk op tijd, altijd uitgevoerd door representatieve, professionele en behulpzame chauffeurs die u graag even wat extra service bieden.

 

TAXI-TICKET,... TIP !

Uw taxi staat een uur na landing op u te wachten. Uiteraard staat het u vrij om bij boeking aan te geven dat u de taxi eerder wilt bestellen.
Let wel op: arriveert u later dan het tijdstip dat u heeft aangegeven dan zijn we genoodzaakt het wachttarief in rekening te brengen van € 7,50 per 15 minuten.

 

TAXI-TICKET,... NOG EEN TIP !

Taxiticket.nl adviseert bij vluchten uit Suriname en Curaçao om de ophaaltijd vanaf de luchthaven op minimaal 1,5 uur na landen in te stellen. Vluchten uit deze landen worden namelijk 100% gecontroleerd bij de douane. Hierdoor is het vaak niet haalbaar om binnen 1 uur na landing (standaard instelling) de taxi in te stappen.

 

TAXI-TICKET,... HOE WERKT HET ?

Reizen met een taxi-ticket niet veel anders dan met een "normale" taxi. Het verschil is slechts dat u deze ruim van te voren ONLINE heeft geboekt waardoor wij de planning en bezetting kunnen optimaliseren en u daardoor kunnen laten profiteren van de allerlaagste tarieven.

 

HOE KAN IK EEN TAXI-TICKET BOEKEN ?

U kunt een Taxi-Ticket UITSLUITEND ONLINE boeken.
Voor telefonische boekingen gelden andere tarieven en kunnen korter op vertrek geboekt worden.

 

TAXI-TICKET,... WAT IS HET WERKGEBIED ?

Het werkgebied is geheel Nederland.

Recenties

Wat anderen zeggen over Taxiticket

Excellent! Super easy to book online, pick up was prompt, very friendly driver! It made the first step of our move home from The Hague so easy. Really appreciate this service! Lucy Smith

Excellent , reasonably priced, and reliable taxi service which I regularly use. Recently I left my keys in a taxi. Before I had even noticed they were missing Colvin Windzak, my driver, called to inform me I had left my keys in the taxi. He then offered to drop them off at my home, truly going above and beyond any service I could have expected. Sasha Goldstein-Sabbah

Via de website van htc bij taxi-ticket.nl terecht gekomen. Kon er niet veel reviews over vinden dus was even spannend maar kan niet anders zeggen dan prima!! Chauffeur was netjes op tijd, belde van te voren dat hij eraan kwam. Scherpe prijs om naar Schiphol te komen om 4 uur 's nachts: 45 euro. Wij zullen er zeker vaker gebruik van maken als we vervoer nodig hebben naar Schiphol. Merel V

Als je van Den Haag naar Schiphol moet en een week later weer terug op een tijdstip dat er geen treinen meer rijden is Taxi-ticket.nl een aanrader. Voor € 90,- brengen en halen ze je in een prima (Mercedes) taxi met een beschaafde bestuurder.
Daar komt bij dat ze goed met je meedenken. Ik vloog terug op 4 juni en zou om tien minuten over twaalf op Schiphol landen. Ik had dus opgegeven om op 4 juni om 00.10 uur opgehaald te willen worden. Fout dus, dat had 5 juni om 00.10 uur moeten zijn. De dag voor vertrek wordt ik door Taxi-ticket.nl gebeld met de vraag of 4 juni wel klopt. Toen realiseerde ik mijn stommiteit. Dankzij het meedenken van Taxi-ticket.nl stond er bij aankomst op Schiphol een taxi op me te wachten. Chapeau!! Rene M

Ik wil jullie bedanken voor de goede service!

Het was de eerste keer dat we hier gbruik van maakten en het is ons erg bevallen.

Het op tijd naar Schiphol brengen en doorgeven dat jullie eraan kwamen.

En ook jullie flexibiliteit in het ophalen nadat het vliegtuig eerder landde en wij er snel uit waren omdat we alleen handbagage hadden. Top!

Lina

Keurig op tijd!! Nette auto en een vriendelijke chauffeur!! Als er iets niet klopt nemen ze contact met je op en word het gelijk opgelost! Samantha van Den