Met de taxi naar Schiphol

Met de taxi naar Schiphol

Onze landelijke trots, één van Europa’s grootste luchthavens. Vanaf Schiphol reizen zo’n 70 miljoen mensen per jaar naar hun bestemming.

Je kunt werkelijk overal heen reizen met de 104 luchtvaartmaatschappijen die vliegen vanaf Schiphol. De vliegtuigen zijn te spotten op het Panorama terras dat beschikt over een echt Fokkervliegtuig. Je kunt plaats kunt nemen in de cockpit en de meldingen horen van de verkeerstoren!

Vliegt u binnenkort vanaf deze geweldige luchthaven? Met TaxiTicket.nl reist u met het meest voordelige tarief richting Schiphol. Ook halen we u graag weer op!

Bereken uw voordelige ritprijs
Met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport

Met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport, een mooi centraal gelegen vliegveld waar veel vakantievluchten vandaan vertrekken. 

Een van de grote voordelen van Rotterdam Airport is dat deze luchthaven relatief klein is vergeleken met Schiphol en daarom ook minder massaal. Daarbij wordt er enkel overdag gevlogen tussen 7 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds.

Vliegt u binnenkort vanaf Rotterdam The Hague Airport en heeft u nog geen vervoer naar de luchthaven? Met TaxiTicket.nl reist u met het meest voordelige tarief richting deze luchthaven!

Bereken uw voordelige ritprijs
Met de taxi naar Eindhoven Airport

Met de taxi naar Eindhoven Airport

Eindhoven Airport wordt steeds populairder onder reizigers. Wat zeker niet vreemd is want Eindhoven Airport beschikt over een prettige vertrek lounge!

Net als Rotterdam Airport, is ook Eindhoven Airport relatief klein in vergelijking met Schiphol. Omdat Eindhoven Airport minder massaal is zijn er geen lange wachtrijen bij de incheckbalies en is de gate makkelijker te vinden!

Vermijd u liever drukte en lange wachtrijen en vliegt u binnenkort vanaf Eindhoven Airport? Dan verzorgt TaxiTicket.nl ook uw reis naar Eindhoven Airport tegen een heel voordelige ritprijs!

Bereken uw voordelige ritprijs

Recenties

Wat anderen zeggen over Taxiticket

Excellent! Super easy to book online, pick up was prompt, very friendly driver! It made the first step of our move home from The Hague so easy. Really appreciate this service! Lucy Smith

Excellent , reasonably priced, and reliable taxi service which I regularly use. Recently I left my keys in a taxi. Before I had even noticed they were missing Colvin Windzak, my driver, called to inform me I had left my keys in the taxi. He then offered to drop them off at my home, truly going above and beyond any service I could have expected. Sasha Goldstein-Sabbah

Via de website van htc bij taxi-ticket.nl terecht gekomen. Kon er niet veel reviews over vinden dus was even spannend maar kan niet anders zeggen dan prima!! Chauffeur was netjes op tijd, belde van te voren dat hij eraan kwam. Scherpe prijs om naar Schiphol te komen om 4 uur 's nachts: 45 euro. Wij zullen er zeker vaker gebruik van maken als we vervoer nodig hebben naar Schiphol. Merel V

Als je van Den Haag naar Schiphol moet en een week later weer terug op een tijdstip dat er geen treinen meer rijden is Taxi-ticket.nl een aanrader. Voor € 90,- brengen en halen ze je in een prima (Mercedes) taxi met een beschaafde bestuurder.
Daar komt bij dat ze goed met je meedenken. Ik vloog terug op 4 juni en zou om tien minuten over twaalf op Schiphol landen. Ik had dus opgegeven om op 4 juni om 00.10 uur opgehaald te willen worden. Fout dus, dat had 5 juni om 00.10 uur moeten zijn. De dag voor vertrek wordt ik door Taxi-ticket.nl gebeld met de vraag of 4 juni wel klopt. Toen realiseerde ik mijn stommiteit. Dankzij het meedenken van Taxi-ticket.nl stond er bij aankomst op Schiphol een taxi op me te wachten. Chapeau!! Rene M

Ik wil jullie bedanken voor de goede service!

Het was de eerste keer dat we hier gbruik van maakten en het is ons erg bevallen.

Het op tijd naar Schiphol brengen en doorgeven dat jullie eraan kwamen.

En ook jullie flexibiliteit in het ophalen nadat het vliegtuig eerder landde en wij er snel uit waren omdat we alleen handbagage hadden. Top!

Lina

Keurig op tijd!! Nette auto en een vriendelijke chauffeur!! Als er iets niet klopt nemen ze contact met je op en word het gelijk opgelost! Samantha van Den