Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

TaxiTicket.nl is een voordelige online vervoersdienst voor ritten van 1 t/m 8 personen. Door het boeken van een rit op www.TaxiTicket.nl accepteert u de Algemene Voorwaarden van TaxiTicket.nl. Transfers tegen de vermelde tarieven zijn uitsluitend online te boeken op de website www.TaxiTicket.nl. Voor overig vervoer en telefonisch bestelde luchthaventransfers gelden andere tarieven. Alle reserveringen worden bij het reserveren via de website met IDeal of met Credit Card betaald (VISA en Mastercard).

 

Vervoer

U wordt altijd in een privé voertuig vervoerd naar de luchthaven van uw keuze; de rit wordt nooit gecombineerd met andere klanten, tenzij u zelf aangeeft met klanten op een ander adres samen te reizen. Voor elk extra adres wordt een bedrag in rekening gebracht wat tot stand komt op basis van een combinatie van tijd en afstand tussen de adressen. Tenzij als optie gekozen bepaalt TaxiTicket.nl in welk voertuig en in welke volgorde de route wordt gereden. Over de route wordt u op de e-ticket geïnformeerd.

 

Ophaaltijd heen- en terugreis

De website geeft een suggestie voor de ophaaltijden naar aanleiding van de door u opgegeven vluchttijden, zowel van de rit naar als de rit vanaf de luchthaven. Indien gewenst kunt u de ophaaltijden zelf aanpassen. Houdt u hierbij rekening met eventuele drukte, alle voorschriften en meldingen van de luchthaven en de luchtvaartmaatschappij. TaxiTicket.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voorkomt uit het invullen van een verkeerde ophaaltijd: het te laat arriveren en het missen van een vlucht. Op het tijdstip dat op de website wordt aangegeven staat de taxi voor u klaar. Houdt bij de rit vanaf de luchthaven rekening met douaneformaliteiten, eventuele controles en grote drukte in vakantieperiodes. Na het verstrijken van de opgegeven ophaaltijdstip wordt door de chauffeur een wachttijd van € 7,50 per kwartier in rekening gebracht. TaxiTicket.nl behoudt zich het recht voor om een kwartier na het afgesproken ophaaltijdstip de luchthaven te verlaten als u niet op het afgesproken ophaalpunt bent en geen contact heeft gezocht. De reis wordt als geannuleerd beschouwd en restitutie is niet van toepassing. Wij adviseren om na landing bereikbaar te zijn op het bij de reservering opgegeven mobiele telefoonnummer.


Bagage

Het vervoeren van één stuk bagage (65 x 48 x 26 cm) en één stuk handbagage per betalende passagier is inbegrepen. Het meenemen van extra bagage is mogelijk, mits dit vooraf op de website is aangemeld. Omdat TaxiTicket.nl voor alle passagiers een comfortabele rit willen verzorgen, kan het meenemen van veel extra bagage resulteren in het inzetten van een groter voertuig met bijbehorend tarief. TaxiTicket.nl is niet aansprakelijk voor het zoekraken van en of schade aan uw bagage. Als u zeer grote koffers, fietsen of andere afwijkende bagage wilt meenemen, neemt u dan contact op met TaxiTicket.nl op 00 31 (0)70 – 390 62 62 of info@TaxiTicket.nl.

E-ticket

Iedere klant ontvangt na het reserveren op de website een e-ticket als bevestiging van de reservering. Het e-ticket wordt automatisch naar het door de klant vermelde e-mail adres verzonden. TaxiTicket.nl is niet aansprakelijk voor het niet correct aankomen van de mail; dit kan te maken hebben met de instellingen van de ontvangende e-mail. In geval u de e-ticket binnen een uur na de reservering niet heeft ontvangen of bij twijfel of vragen neemt u contact op met info@taxiticket.nl of op 00 31 (0) 70 390 6262.

Aansprakelijkheid

TaxiTicket.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u de vliegaansluiting mist. TaxiTicket.nl zal echter alles in het werk stellen om dit te voorkomen. Klanten van TaxiTicket.nl zijn verantwoordelijk voor het correct invullen van alle gegevens op de website. TaxiTicket.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen van het foutief vermelden van de in de reservering gevraagd gegevens.

Kinderzitjes

TaxiTicket.nl biedt de mogelijkheid kinderzitjes of stoel-verhogers tijdens het vervoer van kinderen te reserveren. U dient dit duidelijk bij de reservering op de website aan te geven. TaxiTicket.nl is niet verantwoordelijk voor onjuiste inzet van kinderzitjes of stoelverhogers als gevolg van foutieve reserveringen.

Actuele vluchtgegevens

TaxiTicket.nl houdt de tijden van de door u opgegeven terugvlucht in de gaten. In het geval van vertraging verschuift de oorspronkelijke ophaaltijd met de vertragingstijd.
Voor het doorgeven van vluchtwijzigingen vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van het telefoonnummer +31 (0)70 390 62 62 of per e-mail: info@taxiticket.nl.
Voor het doorgeven van wijzigingen van een TaxiTicket reservering voor vertrek kunt u een mail sturen naar info@taxiticket.nl.

Wijzigingen

Wijzigingen aan de taxiticket kunnen tot 6 uur voordat de taxi op het opgegeven adres/luchthaven voorstaat kosteloos doorgegeven en verwerkt worden.
Wijzigingen binnen deze 6 uur worden gezien als een annulering.

Annulering

Bij annulering tot 24 uur voor vertrek wordt 15% annuleringskosten in rekening gebracht. Bij annulering van de TaxiTicket binnen 24 uur voor vertrek is de gehele reissom verschuldigd.

Vragen en klachten

Klachten over het vervoer worden conform het klachtenprotocol van TaxiTicket.nl in behandeling
genomen. Klachten dienen per e-mail te worden ingediend op info@taxiticket.nl.
 

Persoonsgegevens

U deelt persoonsgegevens met ons als u klant bij ons bent, als u informatie bij ons opvraagt of als u contact met ons hebt. Persoonsgegevens die wij verwerken zijn: voor – en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres. 

TaxiTicket.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: Het afhandelen van betalingen, verzenden van onze nieuwsbrief en/of informatie, u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten, u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken, om onze diensten uit te kunnen voeren. TaxiTicket.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

voor meer informatie verwijs ik u naar onze privacyverklaring.

Vervoersvoorwaarden


Voor zover in deze algemene voorwaarden niet anders is geregeld, zijn van de Algemene Vervoersvoorwaarden voor Taxivervoer van KNV, Koninklijk Nederlands Vervoer, van toepassing.