Taxi nodig naar en vanaf Schiphol?

Bent u op zoek naar betrouwbaar en betaalbaar vervoer van en/of naar Schiphol? TaxiTicket zorgt ervoor dat u op tijd wordt opgehaald voorafgaand of na uw vakantie of zakenreis tegen een eerlijke scherpe prijs. Met behulp van ons doorontwikkelde bestelproces bieden we voor iedere reiziger een betaalbare en ontzorgende oplossing in het luchthavenvervoer. Boek daarom snel uw TaxiTicket online, dan is uw vervoer van en/of naar Schiphol in ieder geval alvast goed geregeld!

Lage prijzen voor uw taxirit naar Schiphol
Door het tijdig verzamelen van ritopdrachten taxi kunnen we onze planning en bezetting van de chauffeurs optimaliseren. Met deze efficiënte werkwijze zijn we in staat u een eerlijke prijs voor uw taxirit naar Schiphol te bieden. Het enige wat we van de reiziger vragen is om minimaal 6 uur voor gewenst vertrek met uw taxi te reserveren via de website. Dan weet u zeker dat u profiteert van ons scherpste tarief en hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over uw vervoer naar Schiphol.

Betrouwbaar en veelzijdig
Een taxi naar Schiphol tegen de laagste prijs is prettig voor de portemonnee, maar een onbezorgde start van uw vakantie of zakenreis is natuurlijk een pré. De kwaliteit van onze dienstverlening begint bij ruim 45 jaar ervaring in zowel particulier-, zakelijk-, groeps- en mindervalidenvervoer.

Het bestelproces en het vervoer is ingericht vanuit ervaring en klantperspectieven, waarmee het voor iedere reiziger een oplossing biedt. In de basis bestelt u een betrouwbare dienstverlening van of naar Schiphol die voor ieder geschikt is. TaxiTicket kan echter ook maatwerk leveren: u krijgt van ons advies over ophaaltijden, u kunt kinderzitjes & maxi-cosi’s bijbestellen, een luxe sedan, busje of rolstoeltaxi reserveren of zelfs een tussenstop maken om uw vrienden, familie of collega op te halen. Met ondersteuning van onze 24-uurs bereikbare regiecentrale, helpen we u graag de juiste start van uw vakantie te boeken.

Eenvoudig bestellen = onbezorgd op reis
Het bestellen van een TaxiTicket doet u snel en eenvoudig online. Tijdens het bestelproces vragen we u enkele essentiële gegevens in te voeren: uw vluchtnummer, telefoonnummer, vertrektijd en aankomsttijd van uw vlucht. Met behulp van deze informatie zorgen we ervoor dat u ruim op tijd en zonder stress op Schiphol arriveert. Alle aankomsten worden door de regiecentrale actief gemonitord, zodat u ook met eventuele vertraging van uw vlucht op tijd op wordt gehaald en voldoende tijd krijgt voor de douaneformaliteiten en bagageafhandeling.

Mocht u vragen hebben over het bestellen van een TaxiTicket dan kunt u 24 uren per dag en 365 dagen per jaar contact met ons opnemen via info@taxiticket.nl of 070-3906262.

 

De voordelen van TaxiTicket nog eens op een rij:

  • Een scherpe lage prijs voor uw taxirit van en/of naar Schiphol
  • Eenvoudig en snel uw TaxiTicket online bestellen
  • Uitgebreide reserveringsmogelijkheden voor iedere reiziger
  • Een betrouwbare ontzorging voor de start van uw welverdiende vakantie of zakenreis.

 

Bestel nu direct uw TaxiTicket online!