Taxi nodig naar en vanaf Schiphol?

Bent u op zoek naar betrouwbaar en betaalbaar vervoer van en/of naar Schiphol? TaxiTicket zorgt ervoor dat u op tijd wordt opgehaald voorafgaand of na uw vakantie of zakenreis tegen een eerlijke scherpe prijs. Met behulp van ons doorontwikkelde bestelproces bieden we voor iedere reiziger een betaalbare en ontzorgende oplossing in het luchthavenvervoer. Boek daarom snel uw TaxiTicket online, dan is uw vervoer van en/of naar Schiphol in ieder geval alvast goed geregeld!

Lage prijzen voor uw taxirit naar Schiphol
Door het tijdig verzamelen van ritopdrachten taxi kunnen we onze planning en bezetting van de chauffeurs optimaliseren. Met deze efficiënte werkwijze zijn we in staat u een eerlijke prijs voor uw taxirit naar Schiphol te bieden. Het enige wat we van de reiziger vragen is om minimaal 12 uur voor gewenst vertrek met uw taxi te reserveren via de website. Dan weet u zeker dat u profiteert van ons scherpste tarief en hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over uw vervoer naar Schiphol.

Betrouwbaar en veelzijdig
Een taxi naar Schiphol tegen de laagste prijs is prettig voor de portemonnee, maar een onbezorgde start van uw vakantie of zakenreis is natuurlijk een pré. De kwaliteit van onze dienstverlening begint bij ruim 45 jaar ervaring in zowel particulier-, zakelijk-, groeps- en mindervalidenvervoer.

Het bestelproces en het vervoer is ingericht vanuit ervaring en klantperspectieven, waarmee het voor iedere reiziger een oplossing biedt. In de basis bestelt u een betrouwbare dienstverlening van of naar Schiphol die voor ieder geschikt is. TaxiTicket kan echter ook maatwerk leveren: u krijgt van ons advies over ophaaltijden, u kunt kinderzitjes & maxi-cosi’s bijbestellen, een luxe sedan, busje of rolstoeltaxi reserveren of zelfs een tussenstop maken om uw vrienden, familie of collega op te halen. Met ondersteuning van onze 24-uurs bereikbare regiecentrale, helpen we u graag de juiste start van uw vakantie te boeken.

Eenvoudig bestellen = onbezorgd op reis
Het bestellen van een TaxiTicket doet u snel en eenvoudig online. Tijdens het bestelproces vragen we u enkele essentiële gegevens in te voeren: uw vluchtnummer, telefoonnummer, vertrektijd en aankomsttijd van uw vlucht. Met behulp van deze informatie zorgen we ervoor dat u ruim op tijd en zonder stress op Schiphol arriveert. Alle aankomsten worden door de regiecentrale actief gemonitord, zodat u ook met eventuele vertraging van uw vlucht op tijd op wordt gehaald en voldoende tijd krijgt voor de douaneformaliteiten en bagageafhandeling.

Mocht u vragen hebben over het bestellen van een TaxiTicket dan kunt u 24 uren per dag en 365 dagen per jaar contact met ons opnemen via info@taxiticket.nl of 070-3906262.

 

De voordelen van TaxiTicket nog eens op een rij:

  • Een scherpe lage prijs voor uw taxirit van en/of naar Schiphol
  • Eenvoudig en snel uw TaxiTicket online bestellen
  • Uitgebreide reserveringsmogelijkheden voor iedere reiziger
  • Een betrouwbare ontzorging voor de start van uw welverdiende vakantie of zakenreis.

 

Bestel nu direct uw TaxiTicket online!

 

Recenties

Wat anderen zeggen over Taxiticket

Excellent! Super easy to book online, pick up was prompt, very friendly driver! It made the first step of our move home from The Hague so easy. Really appreciate this service! Lucy Smith

Excellent , reasonably priced, and reliable taxi service which I regularly use. Recently I left my keys in a taxi. Before I had even noticed they were missing Colvin Windzak, my driver, called to inform me I had left my keys in the taxi. He then offered to drop them off at my home, truly going above and beyond any service I could have expected. Sasha Goldstein-Sabbah

Via de website van htc bij taxi-ticket.nl terecht gekomen. Kon er niet veel reviews over vinden dus was even spannend maar kan niet anders zeggen dan prima!! Chauffeur was netjes op tijd, belde van te voren dat hij eraan kwam. Scherpe prijs om naar Schiphol te komen om 4 uur 's nachts: 45 euro. Wij zullen er zeker vaker gebruik van maken als we vervoer nodig hebben naar Schiphol. Merel V

Als je van Den Haag naar Schiphol moet en een week later weer terug op een tijdstip dat er geen treinen meer rijden is Taxi-ticket.nl een aanrader. Voor € 90,- brengen en halen ze je in een prima (Mercedes) taxi met een beschaafde bestuurder.
Daar komt bij dat ze goed met je meedenken. Ik vloog terug op 4 juni en zou om tien minuten over twaalf op Schiphol landen. Ik had dus opgegeven om op 4 juni om 00.10 uur opgehaald te willen worden. Fout dus, dat had 5 juni om 00.10 uur moeten zijn. De dag voor vertrek wordt ik door Taxi-ticket.nl gebeld met de vraag of 4 juni wel klopt. Toen realiseerde ik mijn stommiteit. Dankzij het meedenken van Taxi-ticket.nl stond er bij aankomst op Schiphol een taxi op me te wachten. Chapeau!! Rene M

Ik wil jullie bedanken voor de goede service!

Het was de eerste keer dat we hier gbruik van maakten en het is ons erg bevallen.

Het op tijd naar Schiphol brengen en doorgeven dat jullie eraan kwamen.

En ook jullie flexibiliteit in het ophalen nadat het vliegtuig eerder landde en wij er snel uit waren omdat we alleen handbagage hadden. Top!

Lina

Keurig op tijd!! Nette auto en een vriendelijke chauffeur!! Als er iets niet klopt nemen ze contact met je op en word het gelijk opgelost! Samantha van Den