Taxi nodig van Leiden naar Schiphol?

Heeft u een taxi nodig om u van Leiden naar Schiphol te brengen? En wilt u ook weer voor een scherp tarief terug naar huis als u op de luchthaven aankomt? Reserveer uw taxi online via TaxiTicket, we zorgen dat u op tijd en onbezorgd aan uw vakantie of zakenreis begint. Heeft u speciale wensen ? Bekijk dan de reserveringsmogelijkheden op de website om uw taxirit op maat te reserveren.

Eenvoudig uw taxi online bestellen
We hebben het online bestelproces overzichtelijk ingericht, zodat u slechts in enkele stappen uw taxi van Leiden naar Schiphol heeft geregeld of voor wanneer u terug in het land bent. Het enige wat u hoeft te doen is de belangrijkste gegevens achter te laten tijdens uw bestelling, zoals uw vluchtnummer, vertrek- en aankomsttijd en telefoonnummer. Ook kunt u eenvoudig aangeven of u onderweg nog wilt stoppen om medepassagiers op te halen, allemaal snel en overzichtelijk toe te voegen in onze bestelmodule. Door bijtijds uw taxi naar Schiphol te bestellen hoeft u zich voor uw vertrek daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken!

Scherp tarief op het traject Leiden - Schiphol
Wanneer u via TaxiTicket van Leiden naar Schiphol reist profiteert u van een scherpe en eerlijke prijs. Doordat we bijtijds alle ritopdrachten verzamelen, kunnen we de planning en bezetting van chauffeurs perfect op elkaar afstemmen. Doordat u minimaal 12 uur van tevoren online uw reservering plaatst hebben we voldoende tijd om deze efficiënte werkwijze te kunnen hanteren. Zo houden we de kosten laag en betaalt u een scherp tarief voor uw taxi op het traject tussen Leiden en Schiphol.

Kwaliteit door jarenlange ervaring
We hebben ruim 45 jaar lang ervaring op het gebied van particulier-, zakelijk-, groeps- en mindervalidenvervoer. Met deze ervaring weten we precies wat u verwacht van een integere taxivervoerder. Onze goed opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat het u tijdens uw rit naar Schiphol aan niets ontbreekt. Deze zorg begint al in ons bestelproces, welke u adviseert over het beste moment van vertrek. Ook houden onze planners continu de vluchten op Schiphol in de gaten, zodat we bij een vertraagde vlucht of juist bij een vervroegde aankomst altijd voor u klaarstaan op Schiphol en u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens uw vlucht.

Maatwerk betekent bij ons ook speciaal vervoer in de vorm van een luxe busje, sedan of rolstoeltaxi of het bestellen van kinderzitjes en maxi-cosi’s voor de jongere passagiers. Met ondersteuning van onze 24-uurs bereikbare regiecentrale ontzorgen we u volledig tijdens uw rit van Leiden naar Schiphol.

Heeft u vragen over het bestellen van een TaxiTicket van Leiden naar Schiphol dan kunt u 24 uren per dag en 365 dagen per jaar contact met ons opnemen via info@taxiticket.nl of 070-3906262.

De voordelen van TaxiTicket:

  • Een scherpe lage prijs voor uw taxirit van Leiden naar Schiphol en terug
  • Eenvoudig en snel uw TaxiTicket online bestellen
  • Professionele service op maat voor iedere reiziger
  • Een betrouwbare ontzorging voor de start van uw welverdiende vakantie of zakenreis

 

Bestel nu direct uw TaxiTicket van Leiden naar Schiphol online!

 

Recenties

Wat anderen zeggen over Taxiticket

Excellent! Super easy to book online, pick up was prompt, very friendly driver! It made the first step of our move home from The Hague so easy. Really appreciate this service! Lucy Smith

Excellent , reasonably priced, and reliable taxi service which I regularly use. Recently I left my keys in a taxi. Before I had even noticed they were missing Colvin Windzak, my driver, called to inform me I had left my keys in the taxi. He then offered to drop them off at my home, truly going above and beyond any service I could have expected. Sasha Goldstein-Sabbah

Via de website van htc bij taxi-ticket.nl terecht gekomen. Kon er niet veel reviews over vinden dus was even spannend maar kan niet anders zeggen dan prima!! Chauffeur was netjes op tijd, belde van te voren dat hij eraan kwam. Scherpe prijs om naar Schiphol te komen om 4 uur 's nachts: 45 euro. Wij zullen er zeker vaker gebruik van maken als we vervoer nodig hebben naar Schiphol. Merel V

Als je van Den Haag naar Schiphol moet en een week later weer terug op een tijdstip dat er geen treinen meer rijden is Taxi-ticket.nl een aanrader. Voor € 90,- brengen en halen ze je in een prima (Mercedes) taxi met een beschaafde bestuurder.
Daar komt bij dat ze goed met je meedenken. Ik vloog terug op 4 juni en zou om tien minuten over twaalf op Schiphol landen. Ik had dus opgegeven om op 4 juni om 00.10 uur opgehaald te willen worden. Fout dus, dat had 5 juni om 00.10 uur moeten zijn. De dag voor vertrek wordt ik door Taxi-ticket.nl gebeld met de vraag of 4 juni wel klopt. Toen realiseerde ik mijn stommiteit. Dankzij het meedenken van Taxi-ticket.nl stond er bij aankomst op Schiphol een taxi op me te wachten. Chapeau!! Rene M

Ik wil jullie bedanken voor de goede service!

Het was de eerste keer dat we hier gbruik van maakten en het is ons erg bevallen.

Het op tijd naar Schiphol brengen en doorgeven dat jullie eraan kwamen.

En ook jullie flexibiliteit in het ophalen nadat het vliegtuig eerder landde en wij er snel uit waren omdat we alleen handbagage hadden. Top!

Lina

Keurig op tijd!! Nette auto en een vriendelijke chauffeur!! Als er iets niet klopt nemen ze contact met je op en word het gelijk opgelost! Samantha van Den