Taxi nodig van Leiden naar Schiphol?

Heeft u een taxi nodig om u van Leiden naar Schiphol te brengen? En wilt u ook weer voor een scherp tarief terug naar huis als u op de luchthaven aankomt? Reserveer uw taxi online via TaxiTicket, we zorgen dat u op tijd en onbezorgd aan uw vakantie of zakenreis begint. Heeft u speciale wensen ? Bekijk dan de reserveringsmogelijkheden op de website om uw taxirit op maat te reserveren.

Eenvoudig uw taxi online bestellen
We hebben het online bestelproces overzichtelijk ingericht, zodat u slechts in enkele stappen uw taxi van Leiden naar Schiphol heeft geregeld of voor wanneer u terug in het land bent. Het enige wat u hoeft te doen is de belangrijkste gegevens achter te laten tijdens uw bestelling, zoals uw vluchtnummer, vertrek- en aankomsttijd en telefoonnummer. Ook kunt u eenvoudig aangeven of u onderweg nog wilt stoppen om medepassagiers op te halen, allemaal snel en overzichtelijk toe te voegen in onze bestelmodule. Door bijtijds uw taxi naar Schiphol te bestellen hoeft u zich voor uw vertrek daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken!

Scherp tarief op het traject Leiden - Schiphol
Wanneer u via TaxiTicket van Leiden naar Schiphol reist profiteert u van een scherpe en eerlijke prijs. Doordat we bijtijds alle ritopdrachten verzamelen, kunnen we de planning en bezetting van chauffeurs perfect op elkaar afstemmen. Doordat u minimaal 6 uur van tevoren online uw reservering plaatst hebben we voldoende tijd om deze efficiënte werkwijze te kunnen hanteren. Zo houden we de kosten laag en betaalt u een scherp tarief voor uw taxi op het traject tussen Leiden en Schiphol.

Kwaliteit door jarenlange ervaring
We hebben ruim 45 jaar lang ervaring op het gebied van particulier-, zakelijk-, groeps- en mindervalidenvervoer. Met deze ervaring weten we precies wat u verwacht van een integere taxivervoerder. Onze goed opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat het u tijdens uw rit naar Schiphol aan niets ontbreekt. Deze zorg begint al in ons bestelproces, welke u adviseert over het beste moment van vertrek. Ook houden onze planners continu de vluchten op Schiphol in de gaten, zodat we bij een vertraagde vlucht of juist bij een vervroegde aankomst altijd voor u klaarstaan op Schiphol en u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens uw vlucht.

Maatwerk betekent bij ons ook speciaal vervoer in de vorm van een luxe busje, sedan of rolstoeltaxi of het bestellen van kinderzitjes en maxi-cosi’s voor de jongere passagiers. Met ondersteuning van onze 24-uurs bereikbare regiecentrale ontzorgen we u volledig tijdens uw rit van Leiden naar Schiphol.

Heeft u vragen over het bestellen van een TaxiTicket van Leiden naar Schiphol dan kunt u 24 uren per dag en 365 dagen per jaar contact met ons opnemen via info@taxiticket.nl of 070-3906262.

De voordelen van TaxiTicket:

  • Een scherpe lage prijs voor uw taxirit van Leiden naar Schiphol en terug
  • Eenvoudig en snel uw TaxiTicket online bestellen
  • Professionele service op maat voor iedere reiziger
  • Een betrouwbare ontzorging voor de start van uw welverdiende vakantie of zakenreis

 

Bestel nu direct uw TaxiTicket van Leiden naar Schiphol online!