Taxi nodig van Rotterdam naar Schiphol?

Wilt u eenvoudig een taxi bestellen die u of uw gezelschap tegen een scherp tarief van Rotterdam naar Schiphol brengt? Bestel dan direct uw TaxiTicket online, zodat u uw vervoer naar de luchthaven in ieder geval al is verzorgd. Wilt u ook weer afgehaald en teruggebracht worden naar Rotterdam wanneer u terugkomt van vakantie of zakenreis? Dan kunt u daar uiteraard bij ons ook een TaxiTicket voor bestellen. Heeft u speciale wensen dan kunt u deze in het bestelproces kenbaar maken; Taxiticket biedt voor iedere reiziger passende reserveringsmogelijkheden !

Onbezorgd uw TaxiTicket bestellen
Met ons doorontwikkelde bestelproces is het bestellen van een TaxiTicket erg eenvoudig en voor ieder geschikt. Door ons te voorzien van uw vluchtgegevens kunnen we u adviseren over de beste vertrek- en ophaaltijd. Onze regiecentrale is continu op de hoogte van alle aankomsttijden op Schiphol. De chauffeurs houden altijd de door u opgegeven tijdsmarge tussen landen en vertrek aan, ook als uw vlucht eerder aankomt of vertraagd is. Deze werkwijze ontzorgt u bij aankomst op het vliegveld.

Voordelige ritprijs van Rotterdam naar Schiphol
Bestelt u uw TaxiTicket van Rotterdam naar Schiphol bijtijds dan weet u zeker dat u voor een lage prijs naar de luchthaven reist. We kunnen u deze voordelige ritprijs bieden doordat we onze planning en inzet van chauffeurs perfect afstemmen op de taxiritten die online gereserveerd worden. We zijn in staat deze efficiënte werkwijze te hanteren door standaard minimaal 6 uur tijd te houden tussen de online reservering en de gewenste vertrektijd. Deze tijd gebruiken we om onze planning te optimaliseren, waarmee we in staat zijn om u een scherp tarief te bieden.

Dienstverlening op maat
Een scherp tarief is uiteraard erg belangrijk bij het reserveren van een taxi, zeker voor een rit van Rotterdam naar Schiphol of de taxi terug naar huis. Daarnaast stemmen we onze dienstverlening volledig af op uw wensen, zodat u bij een volgende rit precies weet wat u van TaxiTicket en haar chauffeurs kan verwachten. In de basis verzorgen we voor iedereen veilig vervoer van Rotterdam naar Schiphol, maar mocht u als klant extra wensen hebben dan leveren we ook maatwerk. Kinderzitjes en maxi-cosi’s, een luxe sedan of busje voor grotere groepen of een rolstoeltaxi voor mindervaliden. Ook kunt aangeven of en hoeveel tussenstops er onderweg nodig zijn om medepassagiers op te halen. Slechts enkele voorbeelden van wat voor u kunnen betekenen als meedenkende vervoerder. U kunt uw rit volledig naar wens inrichten met behulp van het bestelproces.

Heeft u vragen of opmerkingen over het bestellen van een TaxiTicket van Rotterdam naar Schiphol dan kunt u contact met ons opnemen via info@taxiticket.nl of 070-3906262. We staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar om u verder op weg te helpen.

 Waarom uw reis beginnen met Taxiticket ?

  • Een eerlijke prijs voor uw taxirit van en/of naar Schiphol
  • Advies en ondersteuning van onze 24-uurs regiecentrale
  • Uitgebreide reserveringsmogelijkheden voor iedere reiziger
  • Met TaxiTicket gaat u volledig ontzorgd op vakantie of op zakenreis

 

Bestel nu direct uw TaxiTicket van Rotterdam naar Schiphol online!