Taxi nodig van Wassenaar naar Schiphol?

Een taxi van Wassenaar naar Schiphol of van de luchthaven weer terug naar huis kan flink in de papieren lopen. Gaat u voor een eerlijk tarief, bestel dan uw taxi naar Schiphol via TaxiTicket. Daarmee bespaart u niet alleen flink op de kosten, we ontzorgen u tijdens uw taxirit volledig zodat u zonder stress en ruim op tijd aankomt op Schiphol. Uw TaxiTicket is eenvoudig en bijtijds online te bestellen, uw vervoer van Wassenaar naar de luchthaven is daarmee in ieder geval al geregeld!

Taxi naar Schiphol tegen het scherpste tarief
Het geautomatiseerde bestelproces van TaxiTicket vormt de basis van onze scherpe tariefstelling. Door bijtijds alle bestelde taxiritten te ontvangen kunnen we toewerken naar een optimale planning en bezetting van onze chauffeurs. Deze efficiënte werkwijze houdt onze kosten laag en daarmee kunnen we u een lage prijs voor uw taxirit van Wassenaar naar Schiphol aanbieden. Het enige dat we u vragen is om uw TaxiTicket minimaal 12 uur voor uw gewenste vertrektijd online te bestellen.

Betrouwbare en flexibele dienstverlening
Het is altijd prettig dat u een scherp tarief betaalt voor uw taxirit van Wassenaar naar Schiphol. Een onbezorgde reis van uw vakantie of zakenreis is echter nog belangrijker. We zorgen er altijd voor dat u op tijd bent voor vertrek en we staan weer voor u klaar op het moment dat u geland bent. De planners van onze 24-uurs regiecentrale controleren uw reservering zorgvuldig en staan in directe verbinding met de chauffeurs, om te borgen dat chauffeurs tijdig arriveren voor of na uw vliegreis.

Bij Taxiticket kunt u terecht voor aanvullende wensen, zodat we uw taxirit naar Schiphol volledig op maat kunnen leveren. Heeft u bijvoorbeeld een rolstoeltaxi nodig om naar Schiphol te gaan, dan kunt u deze altijd via TaxiTicket bestellen. Reist u met een grotere groep dan zorgen we uiteraard ook voor passend vervoer in de vorm van een busje, waarbij we onderweg ook nog eens 1 of meerdere tussenstops kunnen maken voor het afhalen van medepassagiers. Voor het vervoer van baby’s en jonge kinderen hebben we altijd voldoende kinderzitjes en maxi- cosi’s op voorraad, ook deze kunt u gemakkelijk meebestellen via het bestelproces. Graag nog even werken op weg naar de luchthaven ? Reserveer dan een luxe sedan. Kortom: voor elke reis biedt Taxiticket een oplossing.

Overzichtelijk en snel uw TaxiTicket bestellen
Met ons geautomatiseerde bestelproces kunt u snel en eenvoudig uw taxi van Wassenaar naar Schiphol reserveren. We vragen u alleen om de belangrijkste gegevens, zoals uw vluchttijden, vluchtnummer en telefoonnummer. We vragen u ook altijd hoeveel tijd u nodig heeft om na het moment van landen door de douane te gaan en uw bagage af te halen. Hier houden we rekening mee  wanneer we u op Schiphol komen halen. Onze regiecentrale houdt uw vlucht nauwkeurig in de gaten, dus mocht er iets veranderen in het tijdstip van landen dan zal onze chauffeur altijd op tijd voor u klaar staan, zodat u ook met een vertraagde of vervroegde aankomst voldoende tijd heeft om de bagage te verzamelen en de douaneformaliteiten af te handelen.

Mocht u vragen hebben over het bestellen van een TaxiTicket dan kunt u 24 uren per dag en 365 dagen per jaar contact met ons opnemen via info@taxiticket.nl of 070-3906262. U kunt ons ook altijd bellen voor adviezen of hulp bij het maken van uw reservering.

 Waarom is een TaxiTicket van Wassenaar naar Schiphol voordelig?

  • Door onze efficiënte werkwijze betaalt u een lage en eerlijke prijs voor uw taxi van Wassenaar naar Schiphol
  • Met onze betrouwbare dienstverlening bent u altijd ruim voor vertrek aanwezig op Schiphol
  • Uw TaxiTicket is eenvoudig en snel online te bestellen
  • Uitgebreide reserveringsmogelijkheden voor iedere reiziger

Recenties

Wat anderen zeggen over Taxiticket

Excellent! Super easy to book online, pick up was prompt, very friendly driver! It made the first step of our move home from The Hague so easy. Really appreciate this service! Lucy Smith

Excellent , reasonably priced, and reliable taxi service which I regularly use. Recently I left my keys in a taxi. Before I had even noticed they were missing Colvin Windzak, my driver, called to inform me I had left my keys in the taxi. He then offered to drop them off at my home, truly going above and beyond any service I could have expected. Sasha Goldstein-Sabbah

Via de website van htc bij taxi-ticket.nl terecht gekomen. Kon er niet veel reviews over vinden dus was even spannend maar kan niet anders zeggen dan prima!! Chauffeur was netjes op tijd, belde van te voren dat hij eraan kwam. Scherpe prijs om naar Schiphol te komen om 4 uur 's nachts: 45 euro. Wij zullen er zeker vaker gebruik van maken als we vervoer nodig hebben naar Schiphol. Merel V

Als je van Den Haag naar Schiphol moet en een week later weer terug op een tijdstip dat er geen treinen meer rijden is Taxi-ticket.nl een aanrader. Voor € 90,- brengen en halen ze je in een prima (Mercedes) taxi met een beschaafde bestuurder.
Daar komt bij dat ze goed met je meedenken. Ik vloog terug op 4 juni en zou om tien minuten over twaalf op Schiphol landen. Ik had dus opgegeven om op 4 juni om 00.10 uur opgehaald te willen worden. Fout dus, dat had 5 juni om 00.10 uur moeten zijn. De dag voor vertrek wordt ik door Taxi-ticket.nl gebeld met de vraag of 4 juni wel klopt. Toen realiseerde ik mijn stommiteit. Dankzij het meedenken van Taxi-ticket.nl stond er bij aankomst op Schiphol een taxi op me te wachten. Chapeau!! Rene M

Ik wil jullie bedanken voor de goede service!

Het was de eerste keer dat we hier gbruik van maakten en het is ons erg bevallen.

Het op tijd naar Schiphol brengen en doorgeven dat jullie eraan kwamen.

En ook jullie flexibiliteit in het ophalen nadat het vliegtuig eerder landde en wij er snel uit waren omdat we alleen handbagage hadden. Top!

Lina

Keurig op tijd!! Nette auto en een vriendelijke chauffeur!! Als er iets niet klopt nemen ze contact met je op en word het gelijk opgelost! Samantha van Den